Over Maestro+

Hét nieuwe sportaanbod binnen jou gemeente!

 

Maestro+ ligt in het verlengstuk van Hockey Maestro, waarbij H.M. de focus legt op het geven van hockeytrainingen en activiteiten, gaat Maestro+ verder. 

Maestro+ |  Lex van Lierop is gericht op het geven van sportlessen voor ouderen in groepsverband (60+'ers) met als doel: "Plezier maken en het bevorderen van een gezonde levensstijl".

Dagelijks worden er in verschillende gemeentes van Zuidoost Brabant groepslessen aangeboden waarbij het elke keer weer varieert van sport. Zo gaan we de ene week loop-voetbal spelen en de andere week badmintonnen. De activiteiten lopen erg uiteen van: wandelen, loopscholing, frisbeeën, voetbal, hockey, cricket, handbal, rugby, volleybal, tafeltennis, golf, spelvormen en nog veel meer. Het enige wat je nodig hebt zijn sportkleren en een goed humeur! De rest wordt geregeld. 

 

Meer weten? Lees hieronder verder om te kijken of Maestro+ in uw gemeente is aangesloten.

 

Aanbod staat tijdelijk op 'on-hold', voor meer info neem contact op.

 

Pilot

In samenwerking met gemeentes en lokaal sport -en Beweeg akkoord.

 

Maestro+ wordt ondersteund vanuit het lokaal sport -en Beweeg akkoord van de gemeente. Dit zorgt ervoor dat ouderen binnen de gemeenschap bijdragen aan een gezonde omgeving waarbij vitaliteit en gezondheid bevorderen. Groepsverband is hierin een key. Zowel fysiek als sociaal worden er stappen gemaakt die sporters een beter gevoel geven.

Doordat het sportaanbod nieuw is, zal er gestart worden met een Pilot van 4 weken. In deze Pilot gaan we met een groep van circa 20 deelnemers (mix van mannen en vrouwen) wekelijks 1 tot 1,5 uur een sport beoefenen. De locatie zal steeds afhangen van de sport, maar zal altijd binnen de gemeente plaatsvinden. Info hierover krijgt u na het aanmelden en zal wekelijks doorgestuurd worden. Nadat de Pilot klaar is zal er een doorstart komen met alle wensen van de groep. 

 

Advies sportkleding:

- Sportieve outfit / trainingspak

- Hardloopschoenen / buitenschoenen (geen voetbalschoenen met noppen, eventueel wel kleine soft noppen)

Kostenplaatje

De vergoeding voor deze groepslessen staat op €4,- per persoon, per deelname (Incl. 21% btw). Daarvoor staat het gehele anderhalf uur bewegen. Deelnemers wordt verzocht zelf te zorgen voor gepaste sportkledij per activiteit, Maestro+ zal zorgen voor de juiste accommodatie en materialen.

 

Overzicht met de kosten worden elke maand toegestuurd in een bijlage, via opgegeven mailadres. Er worden geen kosten in rekening gebracht bij het afmelden van een groepsles. Tevens betaald u alleen voor de keren dat u bent geweest.

Aangesloten gemeente(s)

Voor meer info of toelichting over de activiteiten kunt u altijd contact opnemen.