Over Hockey Maestro

Hockey Maestro is opgericht in de zomer van 2021 door Lex van Lierop. Ontstaan uit een doorgeslagen hobby voor hockey en sport.;

 

Al ruim 8 jaar geef ik training op Top & Breedte niveau in Nederland & België, onder meer bij HC ’s-Hertogenbosch (Top) en HC Mierlo (trainingscoördinator) aan verschillende (jeugd) teams.

 

Als 16 jarig jochie ben ik ingestroomd bij de ‘Bossche’ filosofie over het vak ‘trainer/ coach’. Hier ben ik opgeleid tot de trainer die ik nu ben, waarbij ik dagelijks nog bijleer op het hoogste niveau van Nederland. De affiniteit die ik als speler heb, heb ik ook als trainer/ coach. Doordat ik zelf nooit de echte ‘top’ heb gehaald als speler kon ik toch een leuk balletje slaan in het eerste van Heeze H1 (waarbij ik op m’n 15e mijn debuut maakte).

 

Nu probeer ik er alles aan te doen om jeugdspelers de kans te geven om er het maximale uit hun hockeykwaliteiten te halen. Daardoor ben ik juist gefocust op het geven van (technisch/ didactische) trainingen, z’n circa 32 uur per week.

 

Buiten het training geven is Hockey Maestro attent op team/ club -trajecten, het opleiden van jeugdtrainers & sporten met verschillende doelgroepen (maatschappelijke projecten). Zo geef ik buiten -hockey trainingen ook sportlessen aan ouderen 60/ 65+’ers | Maestro+

En zijn er binnen Nederland en België verschillende activiteiten voor jeugdspelers.

 

Wilt u Hockey Maestro nog beter leren kennen? Of benieuwd naar meer info dat kan helpen bij u, uw verenging/ spelers? > Neem dan contact op.